Дублянського мера, обраного від ВО “Свобода”, затримали п’яного за кермом + ВІДЕО

6 березня працівники ДАІ затримали міського голову м.Дубляни Львівської області Василя Поповича, який керував автомобілем KIA Sorento у нетверезому стані.

Про це повідмомляє ZAXID.net.

Місцевий активіст Іван Горбаль став свідком порушення правил дорожнього руху, повідомляє «ДК ЗАХІД». Він викликав працівників ДАІ.

Міський голова довго відмовлявся проходити алкотест, пробував домовлятися з інспекторами ДАІ та навіть втекти. Втім працівники ДАІ таки вмовили його пройти тест на вміст алкоголю в крові.

Інформацію про затримання міського голови Дублян підтвердив ZAXID.NET речник ДАІ Львівщини Тарас Дзвоник. За його словами, затримали порушника приблизно о 17:00 у Дублянах. Алкотест показав 0,74 проміле алкоголю в крові водія при допустимій нормі 0,2 проміле.

Працівники ДАІ у присутності активіста та свідків склали на порушника протокол. Тепер меру Дублян загрожує штраф від 3 400 до 5 950 грн, або позбавлення права керування від 1 до 2 років.

Зазначимо, Василь Попович обраний на посаду міського голови Дублян на місцевих виборах 2010 року, на момент виборів він був членом ВО “Свобода”

Comments

comments