Яким був перший рік роботи міської влади, школа №1 буде однією з найголовніших у районі, Гійче, Липник та Волиця не хочуть об’єднуватися з Равою, – №8 (80) газети “Прикордоння”

22 грудня у світ вийшов останній у 2016 році номер інформаційно-аналітичної газети “Прикордоння”.

У №8 (80) головною темою стали підсумки роботи нової міської влади Рави-Руської. Читачі дізнаються про головні досягнення та невдачі нових керманичів міста, про те, як депутати відвідують засідання сесій міської ради тощо.

Про те, як відбувається децентралізація системи освіти та яке місце у ній можуть мати рава-руській навчальні заклади описано у матеріалі “Рава-Руська школа №1 стане одним із головних навчальних закладів у районі”.

“Гійче, Липник та Волиця не хочуть об’єднуватися з Равою”, – про те, як триває децентралізація влади на Жовківщині, яка нова громада може виникнути і чому села не хочуть створювати громаду з місто.

У публікації “ТЕМНИЙ квартал вул. ЛІС(ної)” читайте про проблему з електрифікацією, яка виникла у власників земельних ділянок із будівництвом там будинків.

Серед інших матеріалів читайте про те, як у школі-інтернаті відбулося урочисте відкриття дошкільної групи, про грандіозний передноворічний концерт дитячого ансамблю “Ексклюзив”, а також про те, як протягом місяця у Раві-Руській працювала вчитель з Луганщини.

У рубриці “Історія” історик Ярослав Серкіз підготував розповідь про славне бойове подружжя, Михайла та Ірину Климкевичів.

“Свіжий” номер газети “Прикордоння” шукайте у книгарні “Берег”, кіоску “Могорич” та у розповсюджувачів преси на Малому ринку міста.

 

Comments

comments