Рава-Руська гімназія – у “десятці” найкращих шкіл Україні, ім’я загиблого воїна АТО Миколи Федуса на меморіальному знаці, – вийшов №9 (68) газети “Прикордоння”

15 серпня вийшов черговий номер інформаційно-аналітичної газети “Прикордоння”. Редакція видання підготувала низку цікавих публікацій.

Зокрема, читачі дізнаються про те, що Рава-Руська школа-гімназія – одна з найкращих в Україні, а також про те, які місця у рейтингу Українського центру оцінювання якості освіти дісталися усім іншим школам Рави-Руської та Жовківського району.

Актуальною інформацією є збільшення допомоги на поховання для равчан, а також про те, що військовим заборонили продавати алкоголь на території Рави-Руської.

Хто, як і чому загородив частину парку під носом у міської ради Рави-Руської – детальніше читайте у “свіжому” номері “Прикордоння”.

Крім того, читачі дізнаються про те, скільки коштував ремонт дитячої бібліотеки Рави-Руської та що на ці кошти зробили, про те, що на міське кладовище підвели воду,  а також про те, як з нового опалювального сезону у дитсадку №1 “Вишенька” та  школі-гімназія буде по-справжньому тепло.

Рава-руські волонтери втретє відправили пляшки з цілющою водою джерела “Маруся”, що на Заглині, а також черговий вантаж допомоги разом з автомобілем та тепловізором для воїнів АТО з Рави-Руської.

У продовження розповіді про загиблого мешканця Йоничів та випускника рава-руських навчальних закладів Миколи Федуса – замітка про відкриття мемоірального знаку, на якому, зокрема, викарбувано ім’я нашого земляка.

Також у №9 (68) читачі дізнаються про те, як у Народному домі Рави-Руської ремонт зробили, але не закінчили, про відзначення річниці з дня народження Митрополита Андрея Шептицького.

Любителі футболу можуть прочитати інтерв’ю з молодим гравцем ФК “Локомотив” (Рава-Руська) Олегом Мізерником. Футболіст розповів про гру команди у першому колі, очікування у другій частині сезону та багато іншого. Крім того, актуальні результати зіграних матчів у другій лізі чемпіонату Львівської області з футболу, репортаж з матчу між “Локомотивом” та “Стартом”.

Усе це та багато іншого – у №9 (68) газети “Прикордоння” від 15 серпня 2015 року, який читачі можуть знайти у книгарні “Берег”, кіоску “Могорич” та на Малому ринку у Раві-Руській.